Радвам се, че началото е именно тук. Ще ми даде

...
Радвам се, че началото е именно тук. Ще ми даде
Коментари Харесай

Мария Илиева: Пловдивската публика е усмихната, топла и...

„ Радвам се, че началото е точно тук. Ще ми даде сила и заряд за идващите концерти. Получих и един страховит знак, че всичко ще е супер - преди към месец точно под тепетата получих премията за Певица на годината от БГ Радио “, споделя вълнението си преди началото на концертната си обиколка Мария Илиева.

Шоуто в Пловдив е и част от програмата „ Пловдив - Европейска столица на културата 2019 ", поддръжката си към която магнетичната изпълнителка засвидетелства още през цялото време на акцията по кандидатурата на града за Европейска културна столица.

За усмихнатата, топла и отдадена пловдивска аудитория ще има и специфични изненади, които Мария Илиева и музикантите <210> не издават пред никого. Привилегията да бъде най-специален от всички в Античния спектакъл и да бъде покрай своята фаворитка на сцената ще има един, а неговото име ще стане известно директно преди шоуто. Той ще бъде определен от всички, присъединили се в специфичното фотопредизвикателство на чаровната дива в обществените мрежи.

Билети към момента има в мрежата на Ивентим и по места, а вратите ще бъдат отворени в 18 часа.

Следващите дати от турнето „ Всичко - най-хубавото от Мария Илиева " са: 14 юли -Летен спектакъл, Бургас; 16 юли - Летен спектакъл, Варна, и 22 октомври - зала 1 на НДК.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР