Радвам се, че и от ГЕРБ са ревностни за постигнатите

...
Радвам се, че и от ГЕРБ са ревностни за постигнатите
Коментари Харесай

Кирил Петков отговори на Борисов:„Батальонът се строява“ вече е стар хит

Радвам се, че и от ГЕРБ са ревностни за постигнатите триумфи. Реформите, за които се надявахме през последните 10 години, се случиха. Да, и с техните гласове.

Това разяснява съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков в отговор на изявление на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Голяма част от законопроектите, които са осъществени, са били заложени в ПВУ от предишния постоянен кабинет. Сега дружно ги гласувахме и обсъждахме. ПВУ беше подаден в Брюксел от предишния кабинет. Това, че от ГЕРБ са го подкрепили и дружно изчистихме текстовете, е безспорен факт ”, сподели още Петков.

Той посочи, че „ Батальонът се строява ” е към този момент остарял шлагер, не толкоз настоящ.

„ Ако продължаваме да ковем промени, по метода, по който го направихме през последните 60 дни, ще бъда благополучен, в случай че ГЕРБ ги припознаят. Никой няма да ни строява пред никакви стаи, акцентира Петков.

Петков отговори на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който по-рано сподели пред актива на партията в Шумен: " Ще ви строим пред нашата стая. Ако желаете. Ако не желаете, ще отидем на нови избори. Да бъдат малко по-внимателни в изрече. Ние сме честолюбиви, първа политическа мощ см ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР