Радвам се, че и от ГЕРБ са ревностни за постигнатите

...
Радвам се, че и от ГЕРБ са ревностни за постигнатите
Коментари Харесай

Петков отговори на Борисов: „Батальонът се строява“ е стар хит

Радвам се, че и от ГЕРБ са ревностни за постигнатите триумфи. Реформите, за които се надявахме през последните 10 години, се случиха. Да, и с техните гласове.

Това разяснява съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков в отговор на изявление на Бойко Борисов, който по-рано през днешния ден заплаши с предварителни избори и се закани от ПП-ДБ да се строят пред стаята на ГЕРБ.

Борисов предизвести водачите на двете партии да бъдат по-внимателни в изрече и сподели, че е сърдит за това, че не се прави оценка поддръжката на ГЕРБ и Движение за права и свободи.
Ако не сме ГЕРБ и Движение за права и свободи, Политическа партия не можеха да одобряват 72 промени в законите. Как ще стане това с 30 депутати? Логично е да се каже ние дружно ги направихме тези промени. Но да кажеш ние ги направихме – това е безочливо и не е правилно “, уточни Бойко Борисов.
„ Ще ви строим пред нашата стая. Ако желаете. Ако не желаете, ще отидем на нови избори. Да бъдат малко по-внимателни в изрече. Ние сме честолюбиви, първа политическа мощ сме “, добави Борисов.

В отговор Кирил Петков изясни, че „ Батальонът се строява “ (песен, която нееднократно Борисов е заявявал, че е измежду обичаните му) е към този момент остарял шлагер и не е настоящ.

Голяма част от законопроектите, които са осъществени, са били заложени в ПВУ от предишния постоянен кабинет. Сега дружно ги гласувахме и обсъждахме. ПВУ беше подаден в Брюксел от предишния кабинет. Това, че от ГЕРБ са го подкрепили и дружно изчистихме текстовете е безспорен факт, разяснява Кирил Петков.

„ Ако продължаваме да ковем промени, по метода, по който го направихме през последните 60 дни, ще бъда благополучен, в случай че ГЕРБ ги припознаят. Никой няма да ни строява пред никакви стаи “, уточни Петков.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР