Радостни възгласи са огласили коктейла за награждаване на служителите в

...
Радостни възгласи са огласили коктейла за награждаване на служителите в
Коментари Харесай

Курортен комплекс в Лас Вегас награди служителите си с бонуси от по 5000 долара

Радостни възгласи са огласили коктейла за награждаване на чиновниците в " Космополитън ъв Лас Вегас " (Cosmopolitan of Las Vegas), когато основният изпълнителен шеф е оповестил, че всички 5400 чиновници , които работят там, ще получат бонус от 5000 $ , съобщи Асошиейтед прес.

Невероятно е, сподели Едгар Ривс, който работи от девет години като готвач в столовата за чиновниците в комплекса, след серия от поздрави " Дай пет " и обятия с танцуващи сътрудници в " Челси тиътър " (Chelsea Theater) в " Лас Вегас стрип " (Las Vegas Strip). Това е огромна изненада, твърди той. 

55-годишният преселник от Салвадор и американски жител съобщи, че ще остави на жена си да реши по какъв начин да изхарчи парите.

Може би половината от чиновниците са участвали на обедното събитие в средата на седмицата, когато управителни лица от " Блекстоун риъл истейт Америкас "   (Blackstone Real Estate) и " Космополитън ", в това число президента и основен изпълнителен шеф Бил Макбийт, са ги поздравили за това, че са поддържали " млада и продуктивна марка ", работейки по време на пандемията.

" Вие сте тези, които всеки ден вършиме разликата, когато почиствате стаите, приготвяте храната, раздавате карти, сервирате напитки или обслужвате клиентите на рецепцията ", сподели основният началник на личния състав в " Космополитън " Даниел Еспино.

Макбийт означи, че комплексът е дарил над 9 милиона $ на благотворителни организации през последните седем години и е наградил двама чиновници с ваканционни пътувания до Сан Диего и Хавай. 

Представители на компанията споделиха, че оповестените
бонуси за всички чиновник на компанията ще костват на комплекса над 27 милиона $.

" Блекстоун ", основаната в Ню Йорк капиталова компания, има парцел с две кули и почти 3000 стаи. Тя възнамерява да приключи през идните седмици продажбата на недвижимата благосъстоятелност за 1,6 милиарда $ на колоса на
казината " ЕМ Джи Ем ризортс интернешънъл " (MGM Resorts International).

" Космополитън " е ситуиран сред два други парцела на " Ем Джи Ем " - Беладжо и комплекса " Сити сентър " (City Center).
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР