Радостната вест сподели с Уикенд близка приятелка на Алекс Раева,

...
Радостната вест сподели с Уикенд близка приятелка на Алекс Раева,
Коментари Харесай

Любимка на Слави е бременна

Радостната новина показа с " Уикенд " близка другарка на Алекс Раева, която от години се пробва да забременее, само че досега несполучливо.

Засега е ясно, че някогашната държанка на Слави Трифонов е сложна от четири месеца, като се чака първото ѝ бебе да се появи на бял свят в края на лятото – през август или началото на септември.

38-годишната Алекс настойчиво държи бащата на бебето надалеч от любопитни очи и макар че двамата са дружно повече от две години, мачото тъне в анонимност. Нейната позната показа още, че хубавицата забременяла след няколко опита ин витро в елитна столична клиника. След дълга борба с природата медиците въпреки всичко съумели да запазят зародиша и през днешния ден певицата се радва на понаедряло коремче. Една от драмите на Алекс бе абортът, който сама реши да направи по време на връзката си със Слави преди повече от десетилетие.

Тогава се твърдеше, че гологлавият шоумен бил подготвен да стане баща, само че софиянката отказала да ражда, тъй като бебето щяло да спъне кариерата ѝ на сцената. След милионера от Учиндол русокоската дълго време имаше връзка с диджей Дончо. През 2017-а обаче двойката се разпадна поради систематични изневери на палавия музикант. И макар че приятелите им чакаха двойката да се ожени и да има деца, Алекс изненадващо разгласи:

" С Дончо се разделихме, запазихме доста положителни връзки, само че към този момент имам нов мъж до себе си и съм щастлива ". Наскоро диджеят пък смени певицата и тв водеща с следващата засукана кокона. Оказа се, че музикантът към този момент си ляга с горещата брюнетка Тамара Кривлева, известна в музикалните среди като танцьорка и хореограф на най-успешния у нас балет " Нова ". Двамата бяха изловени в интимни моменти точно на Нова година.

Въпреки цялата шумотевица някогашната беквокалистка на Слави съумя да скрие новото си гадже от любопитната аудитория.

За мъжа до нея се знае единствено, че е неин другар от учебната пейка, че върти малък бизнес и че също като русокоската обича морето.

Наскоро двамата с тайнствения мачо прекараха седмица на Малдивите, където се отдадоха на романтика и гмуркане. Това е втората им отмора на райските острови — обичана дестинация на Алекс за дайвинг.

" Той ми е ужасно забавен. Към него изпитвам почит. Човек, който ми е преподавател, а не аз — на него. Такъв мъж съм си търсила и се веселя, че го открих “, написа Раева на стената си във Facebook. Компания на екзотичната почивка им направи Мария Игнатова, която обаче беше без остарялото си ново гадже Димитър Рачков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР