Радостин Василев обяви, че е заплашван заради действията си, свързани

...
Радостин Василев обяви, че е заплашван заради действията си, свързани
Коментари Харесай

Радостин Василев: Заплашват ме след пускането на записа

Радостин Василев разгласи, че е заплашван поради дейностите си, свързани с разпространението на записа от съвещанието на Националния съвет на " Продължаваме промяната ".


" Заплашван съм поради дейностите ми - първо, че разгласих, че ще пусна запис и второ - откакто го пуснах. Единственото нещо, което ме резервира да не ми създадат нещо сега, това са обществото и жителите, които желаят да знаят какво се случва. Най-недоволни са тези, които зад кулисите скрито се пробваха да създадат коалиция зад тила на жителите ", сподели Радостин Василев.

По думите му Румен Радев не стои зад решението му да разгласява записа. Бившият народен представител от Има Такъв Народ, след това и от Политическа партия, разяснява, че се опасява за живота си.

“Аз от Кирил Петков и Асен Василев не съм бил заплашван ”, акцентира Василев. Той изясни, че чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които го охраняват, са с него 24 часа, тъй като продължава да получава закани. “Не съм подавал сигнали против Василев и Петков, тъй като няма защо ”, сподели още Радостин Василев./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР