Радостин Василев, който сам се отказа от имунитета си, след

...
Радостин Василев, който сам се отказа от имунитета си, след
Коментари Харесай

Радостин Василев пред bTV: Готов съм да стана жертва на прокуратурата

Радостин Василев, който самичък се отхвърли от имунитета си, откакто Иван Гешев му го изиска, съобщи пред bTV, че е главен съперник на основния ни прокурор и изобщо на системата в този ѝ тип. Той добави, че е подготвен да стане жертва на прокуратурата.

Прокуратурата му го изиска поради съмнения за закани против някогашен депутат

„ В чуванията в Народното събрание аз съм бил един от дребното, които се осмелявахме да попитаме основния прокурор за неговата работа или не работа, или безучастие. Действията ми като министър на спорта накърниха ужасно доста ползи на господарите на нашия основен прокурор, който си го избраха. Днеска се отхвърлиха от него, а напускането ми на Има Такъв Народ наруши големи ползи. Днес виждате Има Такъв Народ са съществени съдружници на ГЕРБ със своите 11 депутата, които аз назовава метастаза, която обикаля Народното събрание “, разяснява Василев.

Чуйте какво си споделят те във видеото

Той съобщи, че няма да спре да приказва истината и че телефонният диалог, за който чака да получи обвиняване, е бил изваден от подтекст.

„ Аз направих много непростими грехове по отношение на дълбоката страна в България и те нямаше по какъв начин да ми простят един телефонен диалог . Да, той е недодялан, прочувствен може да е. С него разполагат против мен. Готов съм да стана жертва на прокуратурата, с цел да покажа на българите, че ние не би трябвало да се опасяваме. Не би трябвало да се опасяваме да приказваме истината за Пеевски, не би трябвало да опасяваме да приказваме истината за Борисов “, разяснява той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР