Радостин Василев, който публикува записа от разширеното заседание на ръководството

...
Радостин Василев, който публикува записа от разширеното заседание на ръководството
Коментари Харесай

Радостин Василев: Страхувам се за живота си

Радостин Василев, който разгласява записа от разширеното съвещание на управлението на " Продължаваме промяната ", разгласи в Българска национална телевизия " Денят стартира ", че се опасява за живота си и че е под защитата на Министерство на вътрешните работи.



Винаги би трябвало човек да се оглежда в редиците си непрекъснато. Оказва се, че е закодирано да има при нас изменничество. В никакъв случай аз се нямам за изменник, в противен случай - имам се за човек, който единствен има храброст да прави това, което обществото има право да знае, посочи той.

Василев отхвърли да е разгласил записа след съвещания с президента. Отрече и да е желал креслото на министър на спорта.

Никой не е споделил, че записът е скришен, с цел да ми позволява някой да го запиша. Имайте поради, че можеше този запис да изтече и скрито, нали по този начин? Но аз застанах с лицето си, с цел да го покажа и да кажа, че бент съм го направил и че аз не мога да поддържам такава уйдурма, каквато се случва сега и такъм вид диалози, които са срамни и пошли, съобщи Радостин Василев.

Той посочи, че съгласуването на имената на шефове на службите с непознати посолства е в контраст с националната сигурност и е опасност за националната сигурност.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР