Радостен съм, че днес присъствах на церемонията по символичната първа

...
Радостен съм, че днес присъствах на церемонията по символичната първа
Коментари Харесай

Цветанов присъства на първа копка на ново училище в с. Биркова

Радостен съм, че през днешния ден присъствах на церемонията по символичната първа копка на ново учебно заведение в с. Биркова (община Велинград). Това написа във Facebook зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Проектът е на стойност 2,3 млн. лева, които са отпуснати от държавното управление. Новата постройка на учебното заведение ще бъде с потенциал 250 деца и оборудвана трапезария. В нея ще учат деца от общо девет села, на които в този момент се постанова да пътуват до с. Кръстава и Велинград.

С построяването на учебното заведение ще бъдат спестени 20 километра пътешестване за всяко дете. Старата постройка на образователното заведение е над 60-годишна и мъчно се отоплява през зимата.

Пусковият период на плана е една година.

Пред присъстващите показах, че европейските избори са опция жителите да покажат своята поддръжка към държавното управление на Бойко Борисов и неговите сполучливи политики. Кандидатите на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за членове на Европейския парламент са хора, които знаят по какъв начин действат европейските институции, употребяват се с огромен престиж и ще работят за ползите на своите съграждни, тъй като за тях България е идея. В навечерието на Деня на българската култура и просвета и на славянската книжовност - пожелах на всички деца да бъдат доста ученолюбиви, тъй като единствено за образования човек няма затворени порти, написа Цветанов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР