Радост Драганова отстъпи на Алекс Сърчаджиева следобедния съботен ефир на

...
Радост Драганова отстъпи на Алекс Сърчаджиева следобедния съботен ефир на
Коментари Харесай

Иво Аръков сменя Мария Силвестър в „Топ 10”

Радост Драганова отстъпи на Алекс Сърчаджиева следобедния съботен ефир на Би Ти Ви. Актрисата стана лице на новото предаване, което някогашната водеща на „ Мармалад ” продуцира в малкия екран. Шоуто e „ Животът по автентичен случай ” и се излъчва всяка събота преди централните вести. На работа в него остава Иво Аръков.
Водещата на „ Мармалад ” е работила с месеци само че концепцията на новото шоу, в което ще се изявява не като звезда, а главно като продуцент, научи „ Уикенд ”. През март Радост Драганова слезе от екран и се заприказва, че е уволнена от Би Ти Ви. Още тогава обаче вестникът ни писа, че тя приготвя ново предаване, което ще тръгне от есента. Това предаване е точно „ Животът по автентичен случай ”. За разлика от начин на живот форматите, в които брюнетката се изявяваше до момента, в този ще бъде заложено на обществения детайл. Ще бъдат разказвани човешки истории – освен на известни, само че и на непознати в общественото пространство хора. Всички те ще споделят за компликациите, през които са прекосявали, и за решенията, които са откривали за проблемите си. Ще бъдат канени и експерти, които да показват пътищата за справяне със съответните провокации. От Би Ти Ви не прецизират тъкмо за какви експерти става въпрос, само че най-вероятно това ще бъдат главно лекари и психолози.

Новото предаване, също като „ Мармалад ”, ще заема съботния следобяд, само че с час по-късно – не от 16 до 18 часа, както предходното шоу, а от 17 до 19. Алекс Сърчаджиева е била определена за водеща освен тъй като е лъчезарна, усмихната и има доста почитатели, а и тъй като нейната лична житейска история е изпълнена с непредвидени обрати и трудности, които тя е съумяла да преодолее. Актрисата с години беше лице на конкурентната Нова тв, където водеше „ Биг Брадър ”, „ Денсинг старс ”, „ Игри на волята ”, имаше и роля в последния сезон на сериала „ Откраднат живот ”. От няколко месеца обаче постоянно се изявяваше в утринния блок на Би Ти Ви през уикенда в коментарна графа дружно с колежката си Деси Бакърджиева. Ето, че към този момент има и лично предаване. Сред първите й посетители са Христо Мутафчиев, Виктория Георгиева, Мона Гочева и звездата от сериала „ Съни бийч ” Даниел Пеев-Дънди.

Другата звезда от „ Съни бийч ” – Иво Аръков, който водеше „ Мармалад ” дружно с Радост Драганова, остава на работа и в нейното ново предаване. Той към този момент не е главно лице на шоуто, само че е водещ на рубриката „ Топ 10 ” – една от дребното, които се трансферират от „ Мармалад ” в „ Живота по автентичен случай ”. Актьорът заема мястото на Мария Силвестър, която беше лице на класацията до момента.

Продуцентката Радост няма да изчезне изцяло от ефира, а ще се появява в него за малко в новата графа за естетични корекции „ Моето ново АЗ ”. Основно лице в него ще бъде пластичният хирург Джак Антонио, който ще разкрасява хора, претърпели физически контузии, получили белези или страдащи от тежки комплекси за непълноценност по отношение на външния си тип. При доктора са се подмладявали звезди като Катето Евро, Нели Хаджийска, Поли Генова, Биляна Петринска и други Тъй като обаче е чужденец и българският му не е съвършен, Радост ще участва в ефир, с цел да спомага с „ превода ” на репликите му за феновете. Още преди седмици тя разгласи този план, като предложения всички, които желаят да се подложат на промяна на външния си тип, да попълнят специфична форма за присъединяване. Тогава се смяташе, че това е новият план, по който работи. Сега обаче излиза наяве, че форматът е доста по-обширен и богат и естетичните корекции са единствено дребна част от него.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР