Радослав Росенов (60 кг) е готов да остави сърцето си

...
Радослав Росенов (60 кг) е готов да остави сърцето си
Коментари Харесай

Радослав Росенов обеща: Ще оставя сърцето си на ринга!

Радослав Росенов (60 кг) е подготвен да остави сърцето си на кръга през днешния ден, с цел да стигне до орден на международното състезание по бокс в Ташкент (Узб).

Талантливият русенец излиза на четвъртфинал против Мохамед Абу Джаджех (Йор). Двубоят е от 17.15 ч. Ще бъде излъчен по Българска национална телевизия 3, както всички останали четвъртфинали.

" Добър боксьор, който е първенец на Азия. Играх единствено с една ръка в София, тъй като още не ми беше предходна травмата. Заради аркадата съм малко обезпокоен, само че съм подготвен да оставя сърцето на кръга и да сграбчи медала ", сподели преди мача Радослав Росенов за jungle.bg - 

В предходния мач против иранеца Даниял Шахбаш българинът получи жестока рана. Неговата вежда беше сцепена на две диагонално след удар с глава. Инцидентът принуди реферът да приключи мача, а след преразглеждане на дуела от журито Росенов завоюва с трагичното 4:3.

" В първия рунд чаках да дадат 5:0 съдийски гласа за мен - показа боксьорът от Русе. - Когато ми споделиха 3:2 за него, се учудих и взех решение да го смачкам, с цел да обърна резултата. "

Днес на кръга ще се качат още трима българи:

12.45 Хавиер Ибанес (57 кг) - Мохамед Хусамудин (Инд)

16.00 Ергюнал Себахтин (48 кг) - Сахил Алахвердови (Груз)

18.15 Рами Киуан (75 кг) - Йоенлис Мартинес (Куб)
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР