Радослав Панталеев закри с нов успех първата полуфинална сесия от

...
Радослав Панталеев закри с нов успех първата полуфинална сесия от
Коментари Харесай

Радослав Панталеев на финал след нов здрав мач


Радослав Панталеев закри с нов триумф първата полуфинална сесия от днешния ден на " Странджа ".

Бронзовият медалист от последното международно състезание се класира за утрешния край, откакто в доста здрав мач наложи воля над французина Вилфрид Флорентен в категория до 91 кг.

Двубоят предложи доста мощни офанзиви и замени на удари. Българинът доминираше в първите два рунда, в които нанесе по-точните попадения и въпреки в третия да изпита известни усложнения, справедливо ликува с 5:0 съдийски гласа (29:28, 29:28, 29:28, 29:28, 29:28). Така на следващия ден той ще се изправи против арменеца Нарек Манасян в мач за купата.
 Бронзов орден за България при дамите на
Бронзов орден за България при дамите на " Странджа "

Йонузова приключи трета

Даниел Асенов пък се класира без игра за финала. Тайсъна не се наложи да се качи на кръга, с цел да боксира с ирландеца Брендън Ървайн, който се отхвърли заради здравословен проблем. Утре 3-кратният притежател на трофея ще се изправи против индиеца Дийпак Комар.

Припомняме, че във вечерния сеанс, който стартира от 18:00 часа, ни чакат още три мача с българско присъединяване. Двукратната европейска шампионка и носителка на две сребърни оценки от международни шампионати Стойка Кръстева (51 кг) открива програмата против Вирджиния Фукс (САЩ). Хавиер Ибаниес (57 кг) е очакван да мери сили в осмия дуел от сесията против Луис Оливейра (Бр), до момента в който Петър Белберов (+91 кг) ще закрие полуфиналните борби с мач против Цотне Рогава (Укр). Мачовете могат да се гледат в канала на БФ Бокс в Youtube, както и по Б1Б Спорт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР