Радослав Карауланов от Варна, който е само на 11 години,

...
Радослав Карауланов от Варна, който е само на 11 години,
Коментари Харесай

Талантливо варненско дете издаде дебютна стихосбирка

Радослав Карауланов от Варна, който е единствено на 11 години, издаде първата си независима стихосбирка. Тя е озаглавена " Багри “ и е събрала в себе си към 100 стихотворения и сонети. Карауланов е ученик на книжовен клуб " Касталия “ при ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна. Стипендиант е на Община Варна по стратегия за ограничения за протекция на деца с изявени способности. Лауреат е на общо 33 национални литературни състезанието и на четири състезанието с интернационално присъединяване.

" Багри “ е първата книга на един доста млад, само че доста надарен и обещаващ създател, който е съумял да надникне във всички значими за будния човек и жител проблеми. “, споделяМагдалена Маркова, началник на " Касталия “.

Книгата на издателство " Медиа бокс “ е издадена с поддръжката на господин Свилен Шитов. Корицата е дело на Свилена Бабукчиева, някогашен ученик на литературна школа " Касталия “, а коректор е Дора Томова. Премиерата на книгата ще бъде 5 ноември от 13:30 ч. в двора на ОДК – Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР