> Радослав Иванов Велков, по прякор Радо Темерута, е бил

...
> Радослав Иванов Велков, по прякор Радо Темерута, е бил
Коментари Харесай

Барети с автомати арестуваха показно знаков крими герой

 > Радослав Иванов Велков, по прякор Радо Темерута, е бил задържан през днешния ден от барети, въоръжени с автомати, в столично заведение. Задържането му е било показно.

Известният от предишното знаков крими воин е бил отведен в ареста на националната следствена работа на " Г. М. Димитров ", оповестяват източници на Блиц.

Адвокатката на Темерута Вяра Братоевска удостовери пред БЛИЦ за неговото задържане. Тя съобщи, че няма никаква друга информация по случая и призна, че клиентът й не е опитвал да се свърже с нея след неговото задържане.

Вяра Братоевска, обаче, изрази безпокойство, че здравословното му положение е доста влошено и един сходен арест би могъл да му се отрази съдбовно.

" Да кажем, че положението му сега е животозастрашаващо. Не желая да бъда по-конкретна за болесттите му, тъй като това са персонални неща на мой клиент, които без да съм поискала позволението му, не мога да споделя. Той по този начин и не се възвърне от стрелбата, само че след нея получи друго, доста по-сериозно заболяване ", разяснява още Вяра Братоевска.

Радо Темерута бе прострелян на 6 декември 2006 година. Малко преди 17 часа той и адвокатката му Вяра Братоевска отиват към 6-то РПУ в " Княжево ", само че незнаен мъж открива пукотевица и ранява тежко Темерута в главата. Той е откаран тогава във ВМА, където лекарите се борят за живота му. Успяват да го спасят, само че стрелбата има последици за здравословното му положение.

Според проверяващите нападението е било поръчано от конкуренцията. Същият ден, в който стрелят по Темерута, само че сутринта незнайни откриват огън по колата на близкия до него Димитър Вучев – Демби, само че не съумяват да уцелят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР