Радослав Бимбалов посочи, че се намираме в ключов момент, защото

...
Радослав Бимбалов посочи, че се намираме в ключов момент, защото
Коментари Харесай

Радослав Бимбалов: Петата колона се клати frognews.bg

Радослав Бимбалов уточни, че се намираме в основен миг, тъй като Борисов, Пеевски и Гешев се дебнат " кой кого ще гръмне пръв. Родната мафия, която в последното десетилетие обслужваше ползите на съветската олигархична империя, е в нервност. "

 

Ето цялостния текст на обявата на Радослав Бимбалов:

 

Клати се

Някой ръга в ребрата Радев. Той към този момент не умее да пази даже физиономията си на някакъв „ обединител “, влезе в нападателен режим към „ партиите на войната “, отхвърля решения на Народното събрание, надскача пълномощията си.

Някой цепи Нинова на части, в опит да възпламени поизстинала алена печка. Някой натегна пружинката на Копейкин. Върти се като нервен дервиш, в удивителни старания да ръси по едно и също време плюнчести ругатни към демократичните сили и да пази посочените в листата Магнитски.

Борисов, Пеевски и Гешев се дебнат кой кого ще гръмне пръв. Родната мафия, която в последното десетилетие обслужваше ползите на съветската олигархична империя, е истерясала – тъй като кремълският стопанин ги държи в напрежение и тъй като тук се надига неодобрение, което ще е мъчно да заметат този път…

Не знам дали осъзнавате, само че в идващите месеци можем да създадем нещо исторически значимо. Да съборим руските монументи освен по площадите, само че и в главите ни. Време е. Петата колона се клати.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР