Радомир Чолаков от ГЕРБ изрази недоумение защо сигналът на ГЕРБ

...
Радомир Чолаков от ГЕРБ изрази недоумение защо сигналът на ГЕРБ
Коментари Харесай

Чолаков: 3-4 души са решили да няма договор с Газпром и не са договорирали алтернативен газ.

Радомир Чолаков от ГЕРБ изрази неразбиране за какво сигналът на ГЕРБ против кабинета " Петков " не е докладван на вътрешния министър Иван Демерджиев.

" Новина е, че сигналът ни във връзка газа и покупко-продажбите с медиаторите, подаден от мен и Делян Добрев на 8 юни до ДАНС и до Министерство на вътрешните работи, не е докладван на служебния министър Иван Демерджиев и ние още веднъж входирахме в Министерство на вътрешните работи писмо до господин Демерджиев, което очевидно също не му е докладвано, с което го питаме докладван ли е нашият сигнал на учредения член 205 от Наказателно-процесуален кодекс за вероятно осъществени закононарушения във връзка със покупко-продажбите с газа ", сподели в " Още от деня " по Българска национална телевизия Радомир Чолаков от ГЕРБ.

Според него по времето на Бойко Рашков не е работено по този сигнал. Чолаков сподели и скица на договорката с газовите медиатори, която през днешния ден се популяризира в обществените мрежи.

" Това, което се случи с доставките на газ, е невиждано. Трима или четирима индивида, по моя преценка, са взимали решенията по отношение на договореностите с " Газпром " от февруари месец насам. Тези 3-4 души са решили, че няма да има контракт с " Газпром " откакто изтече сегашният. След това са решили, че няма да се разплащат по метода, по който " Газпром " желаят. Знаейки, че няма да има нов контракт за газ, няма да се разплащаме с " Газпром ", т.е. доставките ще бъдат спрени, и не са договорирали различен газ. Или тези няколко души са взели пари, с цел да го извършат това, тъй като това е стопанско закононарушение, или са съветски сътрудници или са " завършени простаци. Понеже не позволяваме, че те са завършени простаци, са или първото, или второто, или първото и второто взети дружно. ", сподели Радомир Чолаков.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР