Радиостанции, които не могат да комуникират със съюзници; медицински досиета

...
Радиостанции, които не могат да комуникират със съюзници; медицински досиета
Коментари Харесай

Германските военни все още изпращат документи по факса и не могат да комуникират със съюзници по радиостанция, предупреждава официален представител

Радиостанции, които не могат да споделят със съюзници; медицински досиета единствено на книжен притежател, които би трябвало да бъдат изпратени по пощата; военни документи, изпратени по факс, а не по предпазен имейл.

Цифровите и информационните системи на немските въоръжени сили са в плачевно положение, предизвести във вторник Ева Хьогл, комисарят, отговарящ за надзора на Бундесвера. Нейните мнения идват седмица след скандал с съветски подслушвания, който смути военни водачи и потопи държавното управление на Олаф Шолц в нов политически ужас.

„ Това незабавно би трябвало да се промени ... и би трябвало да се направи бързо “, сподели Хьогл, самостоятелен чиновник, назначен от немския парламент, когато представяше годишния си отчет. „ Защо сме там, където сме? Защото не са направени задоволително вложения в миналото ... в този момент осъзнаваме сериозността на това.

Хьогл предизвести за „ голямо “ капиталово предизвикателство, пред което към момента е изправена немската войска две години след обещанието на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР