Радио диверсанти са осъществили проникване в мрежите за излъчване на

...
Радио диверсанти са осъществили проникване в мрежите за излъчване на
Коментари Харесай

Едно към едно: Фалшив Путин стресна руснаци с извънредно обръщение

Радио диверсанти са осъществили навлизане в мрежите за лъчение на неизяснен брой съветски радиостанции и са излъчили послание на подправен Путин или фалшифицирано послание на Путин, каквото съветският държавен глава не е правил, заяви.За провокацията призна персонално представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

„ Президентът на Русия Владимир Путин не е правил екстрено телевизионно и радиосъобщения. Показаното в някои мрежи видео е хакерско навлизане, експертите към този момент работят по случая “, съобщи през ТАСС Песков.

„ Със сигурност не е правено послание. Действително в някои райони имаше навлизане, в частност, зная, че е имало навлизане в радио „ Мир “ и някои мрежи. Сега всичко е ликвидирано и е взето под надзор. Службите обясняват въпроса “, добави представителят на Кремъл.

Държавната РИА Новости също осведоми, че в понеделник сутринта на доста честоти е било транслирано „ Обръщение на президента на РФ Владимир Путин “. Агенциите не оповестяват какво е било наличието на подправеното послание, само че текстът му стана прочут с помощта на бдителни жители, които го записали и го популяризирали в Телеграм.

В запис на канала „ На видеото се вижда “ се вижда радиоапарат в кола и се чува глас, който без експертиза не може да бъде друг от този на Путин. Гласът, който си звучи като на Путин с присъщото предихание, споделя:

„ Съграждани, братя и сестри. Днес в 4 сутринта украинските украинските войски, въоръжени до зъби от блока на НАТО, със единодушието и при поддръжката на Вашингтон нахлуха на територията на Курска, Белгородска и Брянска области. Нашите граничари и въоръжените сили дават заслужен отпор на превъзхождащите ги сили на агресора. На територията на Курска, Белгородска и Брянска области с мой декрет е въведено военно състояние. Също през днешния ден ще подпиша декрет за всеобща готовност (тук се усеща женски глас да споделя аналог на българското „ е&а си), защото за победа над рисковия подъл зложелател ще е належащо да обединим всички сили на Руската федерация. Моля жителите на Курска, Белгородска и Брянска области да се изтеглят в във вътрешността в територията на Русия, като се съблюдават ред и успокоение и категорично извършват напътствията на военните управляващи, с цел да дадат опция на армията на Русия да отбрани съветската земя от украинските нацисти. Врагът ще бъде разрушен. Победата ще бъде наша! “.

По-рано през днешния ден на хакерски офанзиви бяха подложени съвсем всички кабелни оператори в Кримския полуостров. По телевизионните канали вървеше видеоклипът на Министерството на защитата на Украйна за това, че контранастъпателната интервенция на ВСУ против съветския агресор ще стартира без предизвестие. Властите в анексираният Крим трябваше да изключат мрежите, с цел да спрат достъпа на виртуалните диверсанти до тях.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР