Радинела Чушева сподели стори в Instagram, с което признаваме, че

...
Радинела Чушева сподели стори в Instagram, с което признаваме, че
Коментари Харесай

Инфлуенсърски подигравки: Радинела Чушева сподели невиждана снимка на Боби Манекена

Радинела Чушева показа стори в Instagram, с което признаваме, че ни разсмя. Миската, която бе обект на доста насмешки и злословия, когато сграбчи влиятелната купа " Мис България ", само че в този момент тя показа фотография на Боби Манекена, на която новоизлюпената онлайн звезда наподобява... е, много по-различно от в този момент.

Красавицата шерна много остаряла фотография на Боби Манекена, към която има и шеговит надпис: Филип Плейн първоначално. Забавното меме в действителност се върти много из мрежата и очевидно Радинела го е харесала. 

Виж още: Фасетите - новата фикс идея на родните инфлуенсъри! Ето кои са най-известните бели усмивки у нас

 Instagram

В последно време пиленцата от Монако са много известни, само че се появиха едни папарашки фотоси, които провокираха повсеместен подбив и насмешки. Папараци уловиха пиленцата да се возят на тротинетка, а на фотосите наподобява, че няма и помен от първокласните им прояви.

Виж още: Анита на Рачков отново го направи! Красавицата зае секси поза в първокласна кола

Пиленцата обаче се наскърбиха на изказванията и споделиха, че не карат тротинетка, а имат супер скъпа кола. Е, двамата получиха опрощение от страницата, която разгласява въпросните фотоси, а те останаха много удовлетворени от общественото разкайване.

  " Най-накрая ни се извинихте обществено в обществената мрежа Инстаграм на нас, сем. Димитрови - " Пиленцата от Монако ", за основания от вас дискомфорт! Благодарим ", радва се Нина. Имиджът на пиленцата обаче си остава разтърсен, а доверието в тях е спаднало.

Изображение: https://www.instagram.com/radinela.chusheva 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР