Радина Кърджилова обожава баща си Христо, но признава, че невинаги

...
Радина Кърджилова обожава баща си Христо, но признава, че невинаги
Коментари Харесай

Радина Кърджилова пребори анорексията + защо половин година не говорила с баща си

Радина Кърджилова обожава татко си Христо, само че признава, че не всеки път е били в положителни връзки с него, научи HotArena. Макар че в този момент е примерна майка, в юношеските си години актрисата била много буйна и постоянно ядосвала баща си с многочислени изцепки. Веднъж по този начин го вбесила, че не си говорили в продължение на цели шест месеца.„ Никога не ми е повишавал звук. Наказваше ме с безмълвие ”, споделя половинката на Деян Донков за методите, посредством които я е възпитавал татко й.

Актрисата имала тежък пубертет и никак не обичала да съблюдава вечерните часове, които родителят й се опитвал да наложи. Била непокорна тийнейджърка и предпочитала да вилнее с приятелите, вместо съблюдава заръките на баща си и да се държи обичайно. Една вечер Кърджилова за следващ път закъсняла и се прибрала пияна, а татко й бил толкоз афектиран, че не обелил и дума съвсем половин година. На идващия ден Христо Кърджилов, който е прочут художник, отпътувал за Тунис по работа и останал там няколко месеца, секвайки всички опити на щерка си да комуникира с него. „ Всяка седмица му пишех писма, само че отговор не получих. Беше ми доста мъчително. Той си постави една маска, една стена и устоя много време Сдобрихме се чак когато се прибра в България ”, спомня си Радина.

Христо твърди, че в никакъв случай не е удрял дъщеря си, по тази причина пък я наказвал по други метода. „ Още от дете е с сложен темперамент. В един миг е удивителна, прелестна, а по-късно към този момент е друга ”, разправя художникът.
Той постоянно подлагал на критика Радина и за мъжете в живота й - първоначално не одобрявал даже връзката с огромната й обич Деян Донков. Бил обезпокоен, тъй като преди да станат родители, актьорите постоянно си спретваха шумни подиуми на ревнивост и кавги, а това по никакъв начин не се харесвало на загрижения родител. Имиджът на плейбой, който Деян имаше по това време, в допълнение смущавал строгият татко. Според осведомени той посъветвал щерка си да се раздели с Донков, само че тя за следващ път отказала да го послуша. Постепенно Деян съумял да стопли връзките със своя тъст, а когато с Радина решили да кръстят сина си на него, Христо бил на върха на щастието.

„ Когато Ради забременя, беше доста слаба. Това ни безпокоеше. Веднага отхвърли цигарите. Но имаше тежки функции, които изискваха огромно физическо изпитание. Затова понижи участията си и слезе от сцената, готвейки се за най-важната роля в живота си – на майка. В последните месеци на бременността от нея се излъчваше едно меко зарево. Внучето е луксозно - откогато се роди, щерка ми доста се промени. Сякаш помъдря, омекна, към този момент е доста по-спокойна ”, споделя Кърджилов. Той добавя, че му е доста прелестно да прекарва време с единствения си внук, само че родителите му предпочитали да се грижат сами за него и не разчитали на помощ от родственици, написа " Уикенд ".

След раждането Радина отслабна фрапантно и мнозина заподозряха, че страда от анорексия. Тя доближи сериозните за нейния растеж 46 кг. Запознати издават, че тогава актрисата съвсем не се хранела и карала на 2-3 ябълки по през целия ден. Кърджилова се оправдаваше, че е доста заета с грижи за бебето и по тази причина станала кожа и кости. Освен това изпаднала в следродилна меланхолия и това в допълнение утежнило положението й.
Тя не крие, че е от тези майки, които се тревожат за всичко и постоянно е била доста сензитивна във връзка с сина си. След появяването на бебето я връхлетели мощни страсти – дали ще се оправи и дали ще успее да му даде най-хубавото. „ Дори не можех да му сложа памперса, плаках доста, четох книги... Добре, че беше Деян, който е татко в същинския смисъл на думата. Той е с по-богат опит от мен, тъй като има по-голям наследник и е по-наясно с това какво е да отглеждаш дете ”, споделяла е Радина.

Днес актрисата е регулирала хранителния си режим, качила е няколко кг и наподобява доста по-добре. Почитателите й са щастливи, че най-накрая се е разделила с болнавия тип и е възвърнала своята сияйност и жизнерадостност. Кърджилова е безапелационна, че връзките й с Деян в никакъв случай не са били по-хармонични, а душевното успокоение се отразило и на външния й тип. Скандалите останали в предишното, тъй като грижите за дребния Христо ги сплотили и ги трансформирали в виновни родители и сътрудници. „ Вече съм напълно различн човек от този, който бях преди години. Улегнах и помъдрях ”, споделя Радина. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР