Радина Кърджилова не само замени дългата си коса с къса

...
Радина Кърджилова не само замени дългата си коса с къса
Коментари Харесай

Радина Кърджилова освежи лицето си и заложи на къса руса коса за празниците

Радина Кърджилова освен размени дългата си коса с къса прическа, освен това изрусена, а и разкраси лицето си в известна дерматологична клиника. Според почитателките й, новата й прическа доста й отива. Малко преди коледните празници, обичаната на Деян Донков се снима в изящен център, само че не излиза наяве какво тъкмо си е правила. Предвид, че не е измежду феновете на инвазивни процедури по всяка възможност се е освежила леко.

 

Тя е от хората, които имат вяра, че вътрешната хубост се отразява и външно. Чрез заниманията по йога е съумяла да се върне към верните хранителни привички и към този момент не наподобява на анорексичка, както изглеждаше до наскоро.

 

Звездата има вяра, че всяка жена би трябвало да се грижи за визията си и да не се занемарява, както и че няма грозни хора, а просто неподдържани. Разбира се нещастието и умората също оказват отрицателно въздействие върху външния тип. Твърди, че за нея най-голямото лекарство е да пътува и да е със фамилията си.

 

Категорична е, че най-модерният тренд измежду дамите, би трябвало да бъде неподправената хубост, към каквато се стреми самата тя и към този момент заобикаля фрапантните естетични корекции.

Автор: Уикенд 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР