Радина Кърджилова не може да се похвали с умения на

...
Радина Кърджилова не може да се похвали с умения на
Коментари Харесай

ШОК! Вижте в каква кочина живеят Радина и Деян

Радина Кърджилова не може да се похвали с умения на стопанка. Макар да стана майка и да си взе към година отмора от работни задължения, за този интервал актрисата не се е научила на обикновени правила за грижа за дома си, дочу HotArena.

Единственото й избавление е, че с Деян Донков са наели жена за домашна помощница, която да им оказва помощ с къщата. Когато тя обаче не е наоколо в жилището на двойката, настъпва безпорядък. За това се разбра от фотография, която Радина пусна преди седмици в интернет. Кадърът демонстрира синът й Христо обкръжен от десетки играчки, разпилени движимости и във вихъра на играта.

„ Тя не желае детето да живее като в аквариум – всичко да е подредено и да му се кара за това. Оставя го да прави каквото си желае и напълно го е разглезила ”, упорстват близки до артистичната двойка. 

Кърджилова обаче обяснявала това държание с един от актуалните способи за образование на деца. В него се твърдяло, че малчуганите би трябвало да осъзнават сами нуждата да създадат едно или друго. Така в тях се възпитавала автономия и разпоредителност, а не следване на заповеди и закани, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР