Радина Кърджилова иска по 150 лева за герданче от мъниста,

...
Радина Кърджилова иска по 150 лева за герданче от мъниста,
Коментари Харесай

Герданите на Кърджилова по-скъпи от злато: Продава ги с 1000% надценка и не плаща стотинка данъци

Радина Кърджилова желае по 150 лв. за герданче от мъниста, направено от нея, оплакаха се пред „ Уикенд ” купувачи на ръчно направените бижута от актрисата.

Половинката на Деян Донков стартира да ниже мъниста още при започване на коронокризата и се радва на забележителен интерес от страна на купувачи. Брюнетката всеки ден отскача до близкия куриерски офис, където изпраща по 2-3 колета.
Според източници на изданието, Радина не заплаща налози за нито едно от бижутата, на които е съумяла да откри покупател. Седмично Кърджилова продава по най-малко 10 декорации, което прави по 1500 лв. чиста облага, повече от заплатата й в театъра за цялостен месец.

Реално цената на такова герданче е сред 10 и 15 лв. , което демонстрира, че актрисата продава творенията си с внушителните 1000% надценка. Проверка на вестника ни сподели, че грам злато се търгува за по-малко от 60 лв., затова герданите на дамата до Деян Донков са по-скъпи от благородния метал.

„ Малко се е самозабравила с цените на бижутата, които продава . Все отново не е вманиачен този, който яде от баницата, а който му я дава. Влага труд и творчество, само че е безумно да дадеш 150 лв. за гривна или наниз, които можеш и сама да си направиш като си купиш мънистата и ще ти излезе не повече от 20 лв. ”, разясняват клиенти бижутата на актрисата.
Както „ Уикенд ” писа, Кърджилова върви най-малко по три пъти седмично до занимание магазин, където оставя по 200 лв. и се зарежда със първични материали за своята манифактура, а след това изкарва няколко хиляди единствено за броени дни.

От Национална агенция за приходите зорко наблюдават всички колета, които минават през куриерските компании и е въпрос на време да „ сгащят ” бизнеса на Сиана Жекова от сериала „ Стъклен дом “. Част от сътрудниците на театралното семейство даже завидя за приходите им по време на рецесията. Докато множеството артисти, които разчитат единствено на заплатите си от Мелопомена мизерстваха, Донков и половинката му се радваха на положителни доходи от новото си начинание.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР