Радина Кърджилова е в плен на козметичните корекции, видя клюки.нет.

...
Радина Кърджилова е в плен на козметичните корекции, видя клюки.нет.
Коментари Харесай

И Радина Кърджилова залитна по корекциите

Радина Кърджилова е в плен на козметичните корекции, видя злословия.нет. Жената на Деян Донков се е престрашила да си поправя тънките устни  и е замязяла на потърпевша от алергична реакция дама.

Радина си е наляла единствено няколко кубика хиалурон,  искайки да наподобява колкото се може по-естествена. Само, че резултатът на пълнителя не е толкоз незабелжим. А незабавно се набива на очи. Феновете незабавно усетиха, че се е тунинговала и незабавно я подлагаха на критика: „ Беше толкоз естествено красива, отличаваше се от всичките си колежки. А в този момент се трансформира в една от всичките, загуби си идентичността! ”

Устните на Радина въпреки всичко са малко по-нормални и не могат да се съпоставят с джуките на Мара Отварачката, само че корекцията се вижда и съгласно експерти актрисата май си е хвърлила парите  напразно. Вижда се по какъв начин долната джука на Кърджилова стои като на бабуни. Явно хиалуронът не се е разнесъл отмерено на всички места, това се получава когато те боцка не някой занаятчия, а несъвършен козметик.

Според почитателите на актрисата тя несамо не наподобява естествена с тези устни, а те се молят да спре с тези опити да си трансформира нежния външен тип.

Автор:Хотнюз

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР