Радина Кърджилова е една от най-искрените, нежни и емоционални актриси

...
Радина Кърджилова е една от най-искрените, нежни и емоционални актриси
Коментари Харесай

Радина Кърджилова за страха, болката и обичта

Радина Кърджилова е една от най-искрените, нежни и прочувствени актриси от българската сцена. А следващата добра вест към нея е обвързвана с присъединяване ѝ в новата премиера на " Частици жена ".
 “Затегнете коланите ”, Стефания Колева и новото ѝ зрелище
Стефания Колева: " Затегнете коланите "

Смях и боязън превземат феновете на новото ѝ зрелище

Така е озаглавено представлението, което ще се изиграе за първи път на родна сцена в Народния спектакъл. Автор на текста е драматургът Ката Вебер, която претърпява дълбока контузия в живота си. Колкото и мъчително обаче да е това прекарване, от него се ражда и нещо хубаво - а точно постановката " Частици жена ".

С слагането ѝ на сцена се захваща режисьорът Крис Шарков, а Никола Тороманов и Емилиян Гацов-Елби му оказват помощ за сценографията, костюмите и музиката.

На сцената в функциите с изключение на Радина Кърджилова ще се влязат и Мария Каварджикова, Стефан Вълдобрев, Ана Пападопулу, Цветан Алексиев, Жаклин Даскалова и Албена Ставрева.

Голямото предизвикателство на целия екип на " Частици жена " е да пресъздаде персоналното страдалчество, което провокира съпреживяване по тематики, от които актуалното изкуство рядко се интересува. Такива са да вземем за пример проблемите за страха от Другия, за оправянето с болката и за другите прояви на любов.
 Снимка 590006

" Частици жена " е пиеса, която пази правото на всеки да намира свое леговище от болката по характерен само на него метод.
 “Капан за уединен мъж ”, Робер Тома, Йосиф Сърчаджиев и новата премиера в Малък градски спектакъл “Зад канала ”
Как се попада в “Капан за уединен мъж ”

Една крими история, наситена с комизъм и адреналин

Премиерните дати на " Частици жена " са на 7 и 8 октомври от 19:00 ч. в Народен спектакъл " Иван Вазов ". Следващите дати са 12, 27 октомври и 9 и 22 ноември.

Цялата информация за представлението е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР