Радина Червенова сияе с нова визия. Водещата на новините по БНТ

...
Радина Червенова сияе с нова визия.
Водещата на новините по БНТ
Коментари Харесай

Радина Червенова заприлича на Барби! Водещата на новините по БНТ сияе с нова визия, дори враговете й признават, че е супер секси!

Радина Червенова сияе с нова визия.

Водещата на новините по Българска национална телевизия наподобява на Барби, откакто стилистите най-сетне уцелиха най-подходящия цвят за косата й. 60-годишната дама към този момент грее във вечерната емисия с мек меден цвят на косите и грим в същите тонове, писа „ Таблоид “.

Безспорно това е нейната боя, безапелационни са сътрудници и фенове. За да подмладят брачната половинка на телевизионния необут Коко Каменаров и тя да стои добре до много по-младия й сътрудник Спас Кьосев, майсторите на макиажа в държавната медия започнаха да трансформират аления цвят на косата й към русо. Това обаче очевидно беше прекомерно фрапантно, пък и не й отиваше на цвета на лицето, шушукат в Българска национална телевизия.

След месеци опити брачната половинка на Коко Каменаров най-сетне наподобява съвършено. В момента Радина сияе с мека хубост, с помощта на цветове и умели гримьори и даже врагове на мъжа й признават, че е супер секси.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР