Радина Червенова отказва дори да спомене името на съпруга си

...
Радина Червенова отказва дори да спомене името на съпруга си
Коментари Харесай

Радина Червенова изтри Коко Каменаров от живота си

Радина Червенова отхвърля даже да спомене името на брачна половинка си Коко Каменаров, който още веднъж живее с любовницата си Михаела Калайджиева в нейната къща в Панчарево. След като двамата водещи се събраха по Коледа предходната година за малко и сякаш изглеждаше, че бракът им ще продължи да съществува, в този момент връзката сред тях е завършила вечно.

Бившата водеща на " По света и у нас “ не желае дори да си спомня съвместнатa работа с погрешния брачен партньор, с който се залюби на " Сан Стефано “. Затова предаването " Българска национална телевизия на 60 “ бе особено инсталирано по този начин, че за Коко съвсем не стана дума. На въпроса на водещия Драгомир Драганов по какъв начин по коридорите на единствената тогава телевизия Радина е срещнала огромната си обич, тя отговори едносрично и продължи да споделя мемоари, без даже да изрече името " Каменаров “, написа " Минаха години “.

Когато на човек му е писано да прекара забавно живота си, се озовава в точното време на " Сан Стефанов “, изясни с усмивка Червенова, която изглеждаше по-елегантна от всеки път макар тежката битка в рака. Тръгнала си сама от Българска национална телевизия, тъй като трябвало да стартира нещо отначало. Научила се на дисциплинираност, работа в екип и предпочитание да се доказваш всекидневно. Екипната работа обаче не изключва личен почерк, безапелационна е най-открояващата се водеща на вести.

Телевизията е в кръвта ѝ - майката Павлина е уредник на доста от предаванията и асистент-режисьор, а брат ѝ Иван - оператор. " Като дете си играех в пето студио, където се снимат телевизионните театри. Гледах по какъв начин работят най-големите артисти и режисьори и забравях за времето “, напомня си Радина.

Тя отива на конкурс за работа дружно с 2 хиляди претенденти и комисия от 40 души, в която е и Хачо Бояджиев. Избират я дружно с още две девойки, а самата процедура трае половин година, като след това следва и образование за ефир.

" Нямах болна упоритост, даже за състезанието закъснях и изчаках всички 2 хиляди претенденти да минат, преди да изпитат и мен. Истински ме болеше, че ме скъсаха за ВИТИЗ и аз си отмъстих, като пристигнах на състезанието в малкия екран. След края му обаче Хачо Бояджиев изясни, че би трябвало да изчакам още, тъй като съм прекомерно млада и феновете няма да ми имат вяра, като им приказвам от екрана “, изяснява комплицирания си професионален път говорителката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР