Радина Анева меси български козунаци за Майкъл Джордан. Снахата на

...
Радина Анева меси български козунаци за Майкъл Джордан. Снахата на
Коментари Харесай

Радина меси български козунаци за Майкъл Джордан

Радина Анева меси български козунаци за Майкъл Джордан. Снахата на въздушния ас, която е омъжена за най-големия му син—Джефри Джордан, посреща по българска традиция Великден предходната седмица, научи HotArena.

Красавицата реши да внесе огромна част от българските обичаи и в огромното американско семейство на Джордан. И направи козунака по рецепта на своята фамилия.

Радина направи сама козунака и посреща първия си Великден като член на семейство Джордан, написа " България през днешния ден ".

„ Честит Великден! Благословена съм да имам опция да продължа българската традиция на домашно приготвения козунак в новото си семейство. Във време на обществена изолираност и промени, значимо е да останеш фокусиран в фамилията си. Бъдете благословени! ”, споделя Радина в обществените мрежи.

По-късно тя снима видео, по какъв начин хапва козунак със брачна половинка си за закуска в леглото и разкри, по какъв начин открива дали е добър. Козунакът съгласно нея би трябвало да е на конци, с цел да е прекрасен.

Великденският самун е бил опитан от цялото семейство на Радина, които останали възхитени от нейния гений.

Българката обожава сама да си прави храна вкъщи и не разчита на помощта на домашни помощници и готвачи. Често употребява остарели предписания, които са останали в фамилията й, с цел да подготви вкусни ястия за брачна половинка си и да впечатли клана Джордан.

Радина получи куп похвали в обществените мрежи. А мнозина й желаеха и рецептата. Тя показа незабавно своята загадка и даже снима видео, по какъв начин го меси.

Яйцата на празника Радина също боядиса сама, а брачният партньор й останал правилен асистент в кухнята.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР