Радикалният ислям трябва да се криминализира. Настояваме и за увеличаване

...
Радикалният ислям трябва да се криминализира. Настояваме и за увеличаване
Коментари Харесай

ВМРО настоява за криминализиране на радикалния ислям

Радикалният ислям би трябвало да се криминализира. Настояваме и за увеличение рамките на неизбежната защита. Това са част от предложенията за промени в Наказателния кодекс, които депутатите от Вътрешна македонска революционна организация внесоха в деловодството на Народното събрание.
Сред желаните промени е и понижаване на имуществената стойност на откраднатите движимости. Тя да падне на стойност до една работна заплата за налагане на дейно наказване. Иска се и увеличение на размера на санкциите за тези действия.
 Лазар Радков уточни еволюцията на Вътрешна македонска революционна организация през последния век Лазар Радков уточни еволюцията на Вътрешна македонска революционна организация през последния век
" Еволюцията на Вътрешна македонска революционна организация през последния век: 1920 г - В рамките на две години, отрядите на Вътрешна македонска революционна организация във Вардарска Македония дават общо 78 сраже...
би трябвало е позиция, която Вътрешна македонска революционна организация отстоява от години. Мотивите не са се трансформирали във времето, написа в известието от Вътрешна македонска революционна организация.
Мотивите им са свързани с това, че идеологията „ коренен ислям “ (в текстовете е заложено и определение на термина) има към този момент своите почитатели и в България. " В подтекста на събитията в Близкия Изток и имигрантските общности в Западна Европа опасността от нея Считаме, че като законодатели би трябвало да създадем вероятното за ограничението ѝ ", оповестяват още от партията.
По отношение на рамките на неизбежната защита Вътрешна македонска революционна организация също има своята поредна позиция обратно във времето. За страдание не са малко образците, при които хора, жертва на похищения, по-късно са се превръщали в обвинени, плащайки санкции и лежащи по пандизите, тъй като са защитили имуществото си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР