Ради Енев и закланата от него спътница в живота му

...
Ради Енев и закланата от него спътница в живота му
Коментари Харесай

Смъртта раздели Ради и Илияна

Ради Енев и закланата от него спътница в живота му Илияна Митева ще почиват в гробищата разграничени. В събота тялото на 32-годишния мъж бе взето от околните му, с цел да бъде заровено в гробищата в брезовското село Свежен. В смъртния акт на мъжа като причина за гибелта е маркирано " самоубийство ". 

Тялото на 29-годишната Илияна пък отпътува с катафалка за родния  град Кюстендил. Тя е живеела с Ради без брак, на фамилни начала, заради което е запазила моминската си фамилия.

Както " Марица " писа, предишния четвъртък труповете на двамата бяха открити в фамилното жилище в " Кючук Париж ". Край тях жива бе открита дъщеричката им, на година и 3 месеца. Драмата потресе цяла България. Оказа се, че евентуално душевен проблем е предиздвикал Ради да грабне ножа и да умъртви Илияна по изключително нечовечен метод. По тялото и ръцете на младата жена е имало голям брой порезни и прободни рани. Фатално се е оказало обаче пронизване в шията. Запознати със случая оповестиха, че Ради даже е опитал да отреже главата на дамата, само че не е съумял. Тялото на Илияна било намерено в кухнята в локва кръв. 
Мъжът пък стигнал до кухнята, където забил кухненския нож в своето гърло и се строполил на пода по очи. Цял ден детенцето им плакало към труповете на родителите си, до момента в който било намерено от близки едвам следобяд във съдбовния четвъртък.  

Преди да се разиграе кървавата покруса в " Кючук Париж ", Ради Енев и половинката му Илияна са били неразделни близо пет години. Това демонстрират фотосите в интернет на убитата от приятеля и бащата на детето си млада жена. През лятото на 2013 година Илияна е разгласила в профила си във Facebook кадър от планински излет, на който двамата са прегърнати на фона на поляна и горски дървета.

Година по-късно в профила  има пусната фотография на Ради с мощен мотоциклет. През идната година пък очевидно двамата са били на море в Несебър и Илияна е пуснала три фрагмента, на които е снимана пред старините в античния морски град.

В последно време обаче в профила си младата жена е качвала единствено фотоси на страховити кучета.

Преди към 5 години Илияна постъпила на работа в EVN, а от година и няколко месеца е била в майчинство. В родния си Кюстендил тя приключила математическа гимназия, след което взела тапия за висше обучение в Пловдивския университет.

Ради пък е работил във компания за търговия с метали на Кукленско шосе в Пловдив. Все още не е ясно какво е отключило в него положението, което го е предиздвикало да убие половинката си и най-после да забие ножа в своето гърло.

Все още не е ясно къде ще бъде отглеждано момиченцено на мъртвото семейство. Засега грижата за детето е поета от брата на Ради. Миналия ден близки на Ради и Илияна отишли в жилището на ул. " Димо Хаджидимов ", с цел да вземат най-необходимите движимости за детето - легълцето, дюшечето и бебешки дрешки.

Съседите на мъртвите съпрузи пък към момента са в потрес от нещастието. Дори хора, живеещи в прилежащи блокове, от боязън и поверие заобикалят да минават около злополучния вход с номер 11. В събота кореспондент на " Марица " стана очевидец на това по какъв начин момченце на 7-8 години дърпа баба си за ръката с думите: " Нека да заобиколим, тук умират хора ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР