Радев вече става един от тях, т.е. от политическата класа,

...
Радев вече става един от тях, т.е. от политическата класа,
Коментари Харесай

Дамянова: Ядосаният Радев е вече един от тях, а глупавият ход на Петков на 3 март даде повод за президентската партия

Радев към този момент става един от тях, т.е. от политическата класа, дето всичките са маскари. Със воя извънредно „ остроумен " да не кажа малоумен ход, Кирил Петков подаде за разискване датата на националния празник, като че ли за президента се роди прелестен момент. Това написа във фейсбук профила си някогашният пиар на " Продължаваме промяната " Диана Дамянова.

" Първо. Не викаме задоволително високо ИМ-ПИЧ-МЪНТ, макар повика на лица като Атанасов, които се считат за политици.

Ако го бихме създали, то неизбежно поддръжката към Радев би се повишавала, тъй като както прелестно тези дни написа в един собствен пост Венци Мицов, омразата не ражда поддръжка

Второ. Хич не ни е удовлетворен от тайминга.

След като със своя извънредно „ остроумен " да не кажа малоумен ход, Кирил Петков подаде за разискване датата на националния празник, като че ли за президента се роди прелестен момент – хем популистки, хем проруски, хем сякаш сплотяващ, хем безсъдържателен. Политиците обаче бързо „ вденаха ", че това е една извънредно глупава концепция и като по този начин не пипнаха националния празник. Сега президентът си стои с една регистрация на придвижване „ 3-ти март " и никак не знае по кое време ще му потрябва и дали ентусиазмът на „ масите " ще се задържи в идващите година-две-три, колкото ще трае държавното управление.

Трето. Изпълнявайки ролята си на обединител на нацията, президентът от ден на ден се държи като сърдит политик, което го прави един от другите и не довежда до никаква „ опция ", както умните кръгове към него се надяват. Да, съумява да раздели хората на подкрепящи Украйна и призоваващи за неутралитет???и съумява да внесе боязън в известна част от популацията. Но подхранвайки страховете на хората, президентът не ги прави свои симпатизанти.

Все отново от над от 50% поддръжка, той към този момент получава 36% и неодобрението към него надминава половината от популацията., А когато трендът е надолу, той е надолу. Добре е неговите да му го кажат. Четвърто. По съображения, които единствено той си знае, Пеевски повдига завесата на тъмните страни от ръководствата на Радев. Умният Борисов единствено се понамесва с цел да удостовери, че и той знае за „ тъмнината ", само че оставя „ ядосаният Пеевски " да играе основната роля. Така или другояче, подозрението е посято. Сега Радев към този момент става един от ТЯХ, т.е. от политическата класа, дето всичките са маскари.

В този смисъл употребявам сегашното с цел да уведомя президента, че може и да е нужна опция, само че тя никога няма да пристигна от старите политици и още по-малко от „ президентска партия под прикритие ". Да, това ще разбълничка малко лявото, пропутинско пространство, само че малко, в действителност малко. Предстоят значими месеци и години за Европа и НАТО и алтернативата за България /ако такава изобщо скоро се роди/, няма по какъв начин да пристигна с антиевропейски апели. А и дали, след Продължаваме Промяната, през идващите близки години изобщо се обрисува някой да „ пробие " статуквото? Много доста се колебая ", написа още Дамянова.  
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР