Радев участваше в тези избори, без да участва действително в

...
Радев участваше в тези избори, без да участва действително в
Коментари Харесай

Журналисти: Мехлемът ”Анти Бойко” на ПП вече не стига. Има един арест, който ГЕРБ няма да простят

" Радев участваше в тези избори, без да взе участие фактически в тях. Опитваше се да наложи съмнение в парламентарната ни система и примитивното обръщение, че всички са маскари и се провалят. Мълчанието на политиците отваря голямо осведомително пространство, което се заема от национал-популизма ", добави още Асен Генов.

Виктор Димчев пъкъ подхрани спекулациите, че има разединение в редиците на " Продължаваме промяната " и " Демократична България ". Според него част от нея " върви по акъла на президента Радев ". Останалата част пък мълчи, с цел да реши " дали да поддържа своя някогашен съдружник в лицето на ГЕРБ ". 

Не се съгласи с него Силвия Великова. Според нея Политическа партия са споделили две значими неща през вчерашния ден. Едното е ясната поръчка на Кирил Петков и Асен Василев, които са се противопоставили на внушението на Николай Събев, изискал оставката на Василев и Даниел Лорер, намеквайки, че в реалност има разединение в Политическа партия. Другото е, че няма да има коалиция с ГЕРБ. 

Според Асен Генов в тази изразителност на Събев може да се търси причина обратно във времето - генезиса на бизнеса му, който е прецъвтял по време на ръководството на ГЕРБ. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР