Радев следе при протестиращите пожарникари и покани техни представители на

...
Радев следе при протестиращите пожарникари и покани техни представители на
Коментари Харесай

Протестиращите Пожарникари Онемяха! Няма Да Повярвате Какво Им Сервира Радев Току-Що!

Радев следе при протестиращите пожарникари и предложения техни представители на среща.

„ Има професионално управление. Те са решили да закрият 12 служби – посочи той. - България е преди всичко по брой на пожарникари на глава от население. Трябва да ги понижим и да увеличим доброволните отряди. Мисля, че професионалното управление е взело верните си решения. Над 450 са новите пожарни “.

Вътрешният министър призна, че заплатите на пожарникарите в действителност би трябвало да бъдат увеличени.

„ До 10% незаети пожарникарски щатни бройки е здравословно да има. За мен е значимо тези хора да знаят, че има стабилно нарастване на заплатите. Считам, че няма съображение за митинги “, сподели министърът.

Радев добави, че в случай че чиновниците на Министерство на вътрешните работи излязат на митинг по време на председателството, ще се оправят със сигурността.

„ Има доста хора, които са на друго мнение. Питайте другите, които не са толкоз дейни. Не желая да се поддавам, само че съм сигурен, че имат някакво съображение. За да си зарежат фамилиите и да дойдат в събота, в това хубаво време тук, значи нещо ги боли. Затова пристигнах да ги запитвам кое тъкмо. Не може да ги боли за закриването на службите, това е управнически въпрос, тях не би трябвало да ги вълнува. Кой ви сподели, че ще отвръщам по-бавно? Дали ще стигнат по-бавно, дали ще стигнат вместо двама, трима, дали ще свършат бързо работата, това го взема решение професионалното управление “, сподели още Валентин Радев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР