Радев се обявява за говорител на интересите на Путин. Той

...
Радев се обявява за говорител на интересите на Путин. Той
Коментари Харесай

Христо Иванов нареди Радев до Лукашенко като говорител на интересите на Путин

" Радев се афишира за представител на ползите на Путин. Той се подрежда до Лукашенко. "

Това разяснява съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов пред bTV.

Във връзка с изказванието на президента Румен Радев, че Украйна упорства да води войната с Русия той разгласи тази позиция на президента за недостойна, подла и доста нездравословна за България. " Репликата на Радев, че Украйна желала да води тази война при безусловно ясната обстановка и позиция на всички съюзи, към които ние принадлежим, че Украйна е жертва на противозаконна, противоправна експанзия от страна на Руската федерация, ни изолира от нашите съдружници ", добави Иванов.

Запита дали се обмисля импийчмънт на президента, съпредседателят на Демократична България посочи, че това е въпрос на болшинства и на причини в Народното събрание, само че се преглежда и такава опция. " Това, което е значимо за нас, е в тази комплицирана парламентарна настройка да създадем максимума. Да покажем една решителна позиция на България. Моментът е комплициран и сложен у нас и в интернационална проект ", добави той.

Христо Иванов сподели още, че решимостта на ПП/ДБ за реализирането на правосъдната промяна е твърда. " Рационално е да се чака, че нашите сътрудници са си научили уроците. Държим си барута изсъхнал и сме нащрек, само че не може да си позволим поради опасения и неприятни прецеденти да не опитаме ", съобщи той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР