„Радев се изцепил, че цените на тока в България са

...
„Радев се изцепил, че цените на тока в България са
Коментари Харесай

Марешки: Истината за тока е в портфейла на всеки българин

„ Радев се изцепил, че цените на тока в България са най-ниските в Европа! И какво очаква- народът да му целува ръка ли?! В разнообразни страни ли живеем, не знам. Всеки ден ми звънят хора, които колкото да избавят фирмичката си, поради новите цени на газа и тока. Всеки ден някой е пред банкрут. Зеленчукопроизводители сигнализираха, че няма да засаждат продукция, тъй като не могат да отопляват оранжериите при тези цени. Домакинствата се чудят по какъв начин ще изкарат зимата. Обаче Ганьо се бие в гърдите- при нас е най-евтино! “, написа във Facebook Веселин Марешки. Острата му реакция е във връзка изявление на Румен Радев, че служебният му кабинет пази към този момент трета седмица цените на тока най-евтини по отношение на тези в Европа.
Според Марешки като ще съпоставяме цените с тези в останалата част на Стария континент, е редно да съпоставяме и заплати, и пенсии, и майчински. „ Защо не се бият в гърдите, че са създали стандарта на живот на българите като на европейците?! Защо не се хвалят с резултати против най-големия изедник от народа - картела?! По тези тематики има цялостно безмълвие “, пита водачът на ВОЛЯ.
По думите му каквото и да регистрират Радев и нелепите му министри, истината е в бележките за заплащане, които българските фамилии и компаниите получават. „ Истината е в портфейла на всеки българин! “, безапелационен е Марешки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР