„Радев, оставка“, „Не искаме въстания“, „Подкрепа за българската полиция“. Това

...
„Радев, оставка“, „Не искаме въстания“, „Подкрепа за българската полиция“. Това
Коментари Харесай

Контрапротест в София зове за оставка на Румен Радев

„ Радев, оставка “, „ Не желаеме въстания “, „ Подкрепа за българската полиция “. Това бяха част от надписите, които носеха хората, тръгнали на шествие от пилоните на НДК, съобщи БГНЕС.

Контрапротестиращите бяха оповестили за през днешния ден от 18ч. до пилоните на НДК, че ще стартира кротичък протест шествие до пл. Света Неделя и назад за изложение на поддръжка за българската полиция! Искаме оставка на индивида, който раздели народа на две - Румен Радев!

Искаме правосъдна отговорност на подбудителите към протести, въстание и революция, като за това ще се подпишем под групов сигнал до прокуратурата, оповестиха уредниците на митинга.

„ В деня на Съединението желаеме да изкажем поддръжка за българската полиция, ще желаяме оставката на разединителя на нацията Радев, и ще съберем подписи за сигнал до прокуратурата против подбудителите към цивилен войни, въстания и метежи “.

Това сподели преди началото на проявата Веселин Георгиев. Той съобщи, че към този момент са събрали към 650 подписа. "Миналия път, когато се събирахме тук, се подписвахме и в този момент ще продължим, и след празниците ще ги внесем към този момент в прокуратурата “, уточни той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР