Радев обясни, че вчера е обсъдил с президента на Азербайджан

...
Радев обясни, че вчера е обсъдил с президента на Азербайджан
Коментари Харесай

Радев: Идеята ядрената енергия да се признава за зелена набира все повече сила

Радев изясни, че през вчерашния ден е разискал с президента на Азербайджан Илхам Алиев продължаването на доставки на азерски газ и акцентира, че е на най-хубавите цени за Бъглария.

Азербайджан има предпочитание да доставя по-големи количества газ за България, в случай че двете държавни управления се схванат, изясни още президентът и изрази вяра, че това ще стане напълно скоро.

За нас обаче е значимо да имаме физическият притежател - газовата връзка сред България и Гърция, която я чакаме от години, добави Радев. Мицотакис в понеделник ще бъде в България и ще продължим диалозите.

Европейските водачи от ден на ден правят оценка какво значи битовите консуматори да бъдат на свободния пазар. Лидерите споделят, че обезщетенията сега не са задоволителни за битовите консуматори и се обмисля по какъв начин да създадат по този начин, че те да бъдат предпазени от съмненията на цените, означи президентът.

Това ни дава вяра, че върху България няма да бъде оказван напън в бъдеще тъй като ние останахме единствените, където битовите консуматори са на контролиран пазар, добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР