Радев незабавно да смени Демерджиев, който направи всички смени в

...
Радев незабавно да смени Демерджиев, който направи всички смени в
Коментари Харесай

Борисов след инцидента край Елхово: Радев незабавно да смени Демерджиев

Радев неотложно да смени Демерджиев, който направи всички смени в „ Гранична полиция “. Той като предшественика си се занимава с каквото не му е работа. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. 

Коментарът му пристигна, откакто чиновник на " Гранична полиция " загуби живота си при престрелка край турската граница. 

" Преди 2 години сходни вести бяха освен невъзможни, преди 2 години това не можеше да се случи, не беше тематика за медиите и българското общество, нито за Европейски Съюз. България имаше нула миграция. Имахме съвършени връзки с турската страна. Ако инцидентно би се случил някакъв подобен случай, с президента Ердоган щяхме да сме дружно на границата, тъй като екипите ни работеха съвършено дружно. От турска страна е имало подадени сигнали, че техните каналджии стават все по-нагли, имало е престрелки с Жандармерията. Слабо управление на Министерство на вътрешните работи с 2 години бездействия ", съобщи Борисов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР