Радев може да казва каквото си иска. Включително и след

...
Радев може да казва каквото си иска. Включително и след
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Първият опит на Радев с партията на Кирил и Асен беше трогателно нещастен, дано вторият е по-успешен

Радев може да споделя каквото си желае. Включително и след края на мандата си би могъл да оглави политическа партия. В кръга на шегата уповавам се идващият му опит да е по-успешен от първите два, сподели пред Българска национална телевизия ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

" Първият опит с Кирил и Асен беше прочувствено трагичен за цялата страна. Още сърбаме попарата на тия двамата, които ръководят ", съобщи Йорданов.

Депутатът съобщи, че партията ще се яви независимо на европейските избори.

" Има Такъв Народ ще се яви на европейските избори със независима листа и нашите евродепутати, колкото там успеем да вкараме, ще бъдат в фамилията на консерватирните партии, тъй като там е здравият разсъдък ", уточни Йорданов.

Йорданов разяснява тематиката и предлагането на Министерски съвет да отпаднат таксите за образование на студентите и докторантите в държавна поръчка.

" Има прекомерно доста университети в България, има повече студенти, в сравнение с действително приключват. Следствие, на което цената, не цената, а цената на образованието е извънредно ниско. Нивото е ниско. Цялата порочна скица парите да следват ученика довежда до това, че никой няма високи условия ", посочи ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ.

По думите му " това е следващата безсмислена активност, която развива сегашният кабинет ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР