Радев говори като руски агент на влияние. Това заяви в

...
Радев говори като руски агент на влияние. Това заяви в
Коментари Харесай

Иван Костов: Радев говори като руски агент на влияние, икономическа криза в България няма

Радев приказва като съветски сътрудник на въздействие. Това съобщи в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия. сподели Иван Костов, министър председател на България в интервала 1997-2001 година

 

" Не може да има толкоз мощни гласове на съветски сътрудници за въздействие в България. Не е единствено тук този проблем, виждаме, че и в други страни го има ", счита Костов.

 

Актуалната политическа конюнктура

Той направи коментар на настоящата политическа обстановка. Костов счита, че Борисов още ръководи, защото всички основни органи остават с несменени управления.

 

" Блокирането на този парламент попречи на това изваждане от основни позиции на пирамидата. Това е мафиотска пирамида, настанена в институциите на властта. Не може тази борба да спре посредата ", сподели той.

 

По думите му единственото ново на изборите е обединението сред " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", а другото ще бъде същото.

По думите му в България няма икономическа рецесия. " Икономическата рецесия в България, в случай, че има действителен стопански напредък - няма. По доктрина няма. По всеобщото схващане, това не може да се назовава икономическа рецесия ", счита Костов.

 

Според него обаче енергийното оръжие против Русия беше блокирано, само че това не го е направило служебното държавно управление.

 

Иван Костов разяснява, че България би трябвало да извърши изискванията за Плана за възобновяване и резистентност, каквито и да са те.

" Те включват правосъдна промяна, те включват подсъдност на основния прокурор, добави той.

 

Отношенията ни с Република Северна Македония

 

Костов изрази мнение и по напрежението сред България и Северна Македония, което се изостри през вчерашния ден. " Позицията на България е напълно върху европейските правила и стандарти. Ние не се отклоняваме от тях. Този, който се отклонява за жалост през вчерашния ден беше Република Северна Македония. В Европа такова нещо няма ", сподели Костов за неработещата граничната система на " Деве хълм " и тайните описи с български жители.

 

  " Отива български вицепремиер, вътрешен министър. Защо не сервира цветя дружно със своя македонски сътрудник? Къде е македонският му сътрудник? ", попита Костов. 

 

Очаквайте детайлности

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР