Радев е президент на БСП. Действа популистки и се бори

...
Радев е президент на БСП. Действа популистки и се бори
Коментари Харесай

Плевнелиев: Радев търси нестабилност и всява страхове. Той е президент на БСП

Радев е президент на Българска социалистическа партия. Действа популистки и се бори за националната обич. Това съобщи пред Bulgaria ON AIR президентът на Република България в интервала 2012-2017 година Росен Плевнелиев.
Самият Плевнелиев направи същото, когато служебното държавно управление на Пламен Орешарски назначи Делян Пеевски за началник на ДАНС.

" Посочи рецесията с водата в Перник и селата. Кризата е реалност, само че в същото време политическа отговорност се носи, министърът е в ареста. Вторият му мотив са боклуците. Факт е, че има проблем. Факт е, че прокуратурата и държавното управление работят. Направена е поръчка всички тези отпадъци да се върнат назад. Въпросът е, че във всички тези случаи президентът не желае да бъде част от решението. Свикай институциите, работи дружно с тях ", съобщи Плевнелиев.

И означи, че третият мотив е тихолмълком прокарваната, по думите на Радев, промяна във валутния ръб. Според Плевнелиев преди дни в Народно събрание тази тематика е била затворена.

" Веднъж вечно бе казано, че влизаме в Еврозоната с посочения курс преди 20 години. Всички партии, като се изключи Българска социалистическа партия, поддържаха това решение. Очакваме решението на министъра на финансите. Радев е президент на Българска социалистическа партия. Атакува валутния ръб по метода, по който те го направиха в Народното събрание. Когато президентът си разрешава още веднъж да отвори тази тематика и да всява страхове и подозрения, в действителност търси неустойчивост ", настоя Росен Плевнелиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР