Радев е последното спасение на българите. Това заяви лидерът на

...
Радев е последното спасение на българите. Това заяви лидерът на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Радев е последното спасение на българите

Радев е последното избавление на българите. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от коридорите на Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус ". 

" На президента Радев му искам да е жив и здрав, тъй като дълго ще ръководи. Той е последното избавление на българите сега. Това го споделям на Христо Иванов, Атанас Атанасов и всички тези, които стоят в профил от Демократична България, срамят се от Политическа партия, само че мълчат, потривайки ръчички, че могат да вземат нещо от локалната власт ", съобщи Борисов.

Той сподели и каква може да бъде вероятната формула за кабинет и напомни, че Политическа партия управляваха в коалиция с Българска социалистическа партия. 

" По-ясно от това няма по какъв начин да го кажа. Аз съм безапелационен - или персони, с които държавно управление за 1 месец, за 3 месеца, само че няма да позволи да ми залепите етикет. Тези, които управляваха и с БПС, и с Има Такъв Народ, са Политическа партия ", сподели още той.

Той добави, че страната ни отива към следващи предварителни избори. 

" Политическата класа не заслужава доверието на българите. Всички ще се засилим и ще паднем в пропастта, която е идващите избори ", съобщи водачът на ГЕРБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР