Радев е наш политически опонент, но той доказа, че неговите

...
Радев е наш политически опонент, но той доказа, че неговите
Коментари Харесай

Делян Добрев: Служебните кабинети на Радев се справиха по-добре от "Промяната"

" Радев е наш политически конкурент, само че той потвърди, че неговите служебни кабинети се оправиха по-добре в сравнение с кабинета на Промяната в последните 6-7 месеца ". Това сподели депутатът от ГЕРБ Делян Добрев по NOVA NEWS. По думите му програмата на съдружните сътрудници цели партията да остане в ръководството още няколко месеца.

" Те управляваха година и 2-3 месеца без стратегия, в този момент внезапно за 2-3 дни написаха стратегия. В нея няма и един ред за това какво ще се случи, в случай че спрат доставките на газ от Русия ", съобщи Добрев.
В четвъртък следва чуване на премиера и на енергийния министър, на което ГЕРБ ще сложи няколко въпроса.

" Освен това дали ще има газ, ще ги питаме и за цената. Днес още няма цена на газа. Бизнесът работи, ще заплати сметка, само че не знае какъв брой коства газът, който използва сега ", сподели Добрев и добави, че най-вероятно ще има " значително увеличеине ".

" Поне 20-30%, по тази причина не го афишират ", счита Добрев. " Чакат евентуално да намерят тези 121 депутати, вероятно да образуват някакъв кабинет и тогава техният ръководител на КЕВР да каже за нарастването ", изясни тезата си Добрев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР