Ръчно изработени книгоразделители със сентенции на известни писатели получиха за

...
Ръчно изработени книгоразделители със сентенции на известни писатели получиха за
Коментари Харесай

Читалище в „Тракия” раздава подаръци за Деня на книгата

Ръчно направени книгоразделители със сентенции на известни писатели получиха за Световния ден на книгата кметът на „ Тракия” Костадин Димитров и чиновниците на районната администрация.

Ценните дарове са сътворени от членовете на детската любознателница „ В царството на книгите” към читалище „ Съвременник-1986” в блок 140. Те бяха донесени в кметството от секретаря на културния център Вера Аврионова – Станджикова и предадени на заместник-кмета Веселина Стоянова и секретаря на регион „ Тракия” Женя Петкова.

„ С този жест желаеме да изразим признателност за поддръжката, която получаваме от кмета Костадин Димитров и неговия екип. В сложен за нас миг той откликна и ни оказа помощ да възстановим нашата зона на креативност”, съобщи Вера Аврионова – Станджикова.

Секретарят на НЧ „ „ Съвременник-1986” показа, че през последните години броят на читателите се усилва. Дори и по време на пандемията читалищната активност не стихва, като доста от събитията се организират виртуално.

23-ти април е провъзгласен за Международния ден на книгата и авторското право от ЮНЕСКО през 1995 година С отбелязването му светът отдава особено внимание на книгите и цели да насърчи четенето и книгоиздаването.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР