Рачков със сигурност се нарежда в топ пет на най-богатите

...
Рачков със сигурност се нарежда в топ пет на най-богатите
Коментари Харесай

Уикенд: Рачков се изповяда и обяви, че съжалява най-много за...

Рачков сигурно се подрежда в топ пет на най-богатите български артисти дружно с Любо Нейков и Захари Бахаров, написа " Уикенд ". 

„ Едно време живеех с мисълта, че парите са всичко на този свят. Бях подготвен да работя на пет места по едно и също време единствено и единствено да изпълня джоба. С годините в действителност се уредих не с пет, а с 10 работи, само че това никога не ме направи по-спокоен или по-щастлив. Напротив. Приемаш нови и нови провокации и непрекъснато се притесняваш, че не се справяш добре, че би трябвало още да натиснеш педала на газта, с цел да се получат неща.  А в същото време животът тихомълком се изнизва около теб и даже не те дърпа за ревера, с цел да ти подскаже, че си изпуснал най-хубавите си години ” , изповядва се тв водещият. 



Макар че на телевизионния екран Митко изглеждал радостен и деятелен, в действителност бил много интровертен вид. Щом камерите угаснели, Рачков мигновено се превръщал в различен човек.  Затварял се в себе си , не пускал смешки.

Нищо към този момент не съумява да ме забавлява. С ветлините, шумът, глъчката ме изморяват до  гибел.  Дори и най-близките ми другари се оплакват, че отбягвам от тях, само че аз съм задължен да направя това изменничество. Само по този начин имам късмет да се спася от полудяването. Всяка свободна минута виждам да извозвам вкъщи и да се веселя на децата ми. Те единствени съумяват да ме успокоят и заредят. И Мария, несъмнено ”, изненадващо прям е Рачков. 

„ Длъжник съм на децата си. Жертвах щастливите си мигове с тях в името на триумфа. Но какъв триумф е това – да препускаш като кон от заран до вечер и да не можеш да гушнеш обичаните си същества ”, признава Господарят на ефира. Напоследък 46-годишният Рачков все по-често се замислял, че гони 50-те и изпадал в рецесия на междинната възраст.  



„ Чувствам се като че ли съм изгубил половината си живот. След като минеш 40-те, започваш  да усещаш старостта рисково близо. Поне при мен е по този начин. Замислям се и за гибелта. Страхувам се от нея, тъй като е неизбежна и вървим към нея по-бързо, в сравнение с ни се желае. Затова и не обичам рождените си дни, които идват със скоростта на светлината. Единственото лекуване против демоните е да изживяваме пълноценно всеки прекрасен миг, да се радваме на мига, а не непрекъснато да надничаме алчно в утрешния ден ”, изненадващо прям е Димитър Рачков.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР