Рабухчиев от Игри на волята със сигурност е един от

...
Рабухчиев от Игри на волята със сигурност е един от
Коментари Харесай

Защо Рабухчиев заминава догодина за Катар и за какво ще използва славата си?

Рабухчиев от " Игри на волята " сигурно е един от най-обещаващите играчи във формата. Той е здрав, раздава се на всяка борба и е извънредно упорит. Но по всичко проличава, че той е и същински наивник. В новия подкаст, " Бръснарницата " с Асен Налбантов, риалити звездата призна, че се радва на известността си, тъй като в този момент ще има опция да " даде образец ". 

Виж още: Мартин след " Игри на волята ": За уважението, морала и какво е правил по през целия ден на плажа 

А какъв образец желае да даде Рабухчиев? Оказва се, че фитнес инструкторът има сериозен интерес към благотворителните акции. Така да вземем за пример желае да употребява славата си, с цел да провежда безвъзмездни тренировки за деца в затруднено състояние. Рабухчиев също по този начин желае да се включи и в Българската Коледа. Но Горилата има и бизнес хрумвания - желае да сътвори собствен личен бранд за спортни облекла, както и подобен за хранителни артикули.

В персонален проект нещата към него също се развиват. Рабухчиев показа, че проектът му в този момент е в околните месеци да приключи висшето си обучение и да замине при годеницата си в Катар, където дружно да изкарат пари със спортните си познания и по-късно да влагат в България. 

Виж още: Даниел на Симона Загорова отвръща на удара след раздялата, ето какво направил

Що се отнася до " Игри на волята ", става известно, че сега, в който схванал, че е утвърден за присъединяване в шоуто, Рабухчиев продал колата си. Взел си колело, което карал всеки ден. Освен това трансформирал и тренировките си - зарязал фитнеса и се отдал на кондиционни такива. Също по този начин почнал и да бяга постоянно. 

Риалити героят показа и нещо прекомерно любопитно за престоя си на Дивата Река. Оказва се, че точно там той е спал най-добре от всичките три местоположения. Приемал времето там като " филтриране ", а гладът не бил чак толкоз заплашителен - просто тъй като подготовките му за всички надпревари към този момент го били научили да гладува. 

Изображение: https://www.instagram.com/gorilla_rabuhchiev/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР