Работя за цяла Европа. Това за мен е страст. Наистина

...
Работя за цяла Европа. Това за мен е страст. Наистина
Коментари Харесай

Вебер: България се справя страхотно в опазването на външните граници

Работя за цяла Европа. Това за мен е пристрастеност. Наистина ми харесва. Аз съм християндемократ. В България наш сътрудник е Бойко Борисов. Икономическото развиване на България е сполучливо. Това сподели Манфред Вебер, претендент за ръководител на Европейска комисия на десните в предаването "120 минути " по БТВ.

"Европа в никакъв случай не е обещавала, че ще живее без проблеми. Европа постоянно е била заричане да решим дружно проблемите по най-хубавият метод. Да намерим съгласие. Европейците сме подготвени да организираме Брекзит. И двете страни ще изгубят. Ние сме подготвени да преговаряме. Ние знаем какво желаеме. Имаме лондонски проблем - не могат да кажат какво желаят да реализират ", добави той.

"Подкрепям глобите против Русия - не зачита интернационалното право и стандарти. Асад оцеля с съветски бомби. Затова би трябвало да сме наясно, че Путин е подготвен да води война, с цел да реализира своите цели. Видяхме заплахата от съветска вътрешна интервенция с подправени вести и дезинформацията. Те доведоха в последна сметка до Брекзит. Русия има потребност от разединена Европа. Нека да стоим дружно. Тогава можем да се върнем на масата на договарянията с Русия. Всеки европеец чака да се зачита върховенството на закона ", разяснява претендентът на десницата.

"Хората са доста разочаровани от въпроса със Шенген. България се оправя с запазване на външните граници. В България има по-високо равнище на рационализация, в сравнение с в Гърция. Европейците заплащат за Европа. Всеки ми споделя: апелирам ви гарантирайте, че моите налози се харчат по транспарантен метод. Готов съм да бъда мощен в осъществяване на тези правила. Тези, които харчат парите вярно, те не се опасяват от наказания. Изборите постоянно са в ръцете на гласоподавателите ", сподели още Манфред Вебер.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР