Работя навръх рождения си ден. Няма как, плащаме данъци, трябва

...
Работя навръх рождения си ден. Няма как, плащаме данъци, трябва
Коментари Харесай

Проф. Георги Рачев си пожела пътуване до Северна Корея за рождения ден

Работя точно на рождения си ден. Няма по какъв начин, плащаме налози, би трябвало да се работи. Това сподели пред bTV проф. Георги Рачев в деня, в който сигурно получава най-вече поздравления и телефонни позвънявания.

" Аз чествам още от сутринта, и на обед, вечерта към този момент в по-семеен кръг. Имам да почерпя в два университета. Удобен миг, с цел да се срещнем със остарели другари, да ти се обади даже някое остаряло гадже, не пропусна да внесе от дежурния си нюанс и усмивки известният климатолог.

Всеки един рожден ден е характерен, тъй като го гледаш от висотата на годините. Едно е на 20, когато е екшън, друго е в този момент, когато към този момент започваш да обръщаш повече внимание на околните си хора. Сега остава повече възприятието, в сравнение с нещо друго.

Освен в университета, съм и туроператор. Броях допреди години страните, които съм посетил - почти са към 70 - хубавото е не толкоз да стараеш да правиш броя, едвам усетиш съответната страната. Франция не е единствено Айфеловата кула. Хубаво е да отидеш в дребните френски градчета, в които се прави едно от най-хубавите виновност, да вземем за пример.

Дали в този момент ме е боязън да пътувам? Страхът е обикновено човешко възприятие, би трябвало да бъде почитан, тъй като основава тъкмо това възприятие, което те прави човек. Не имам вяра да има подобен миг, при който да пътувам за някъде и да ме е боязън, друго от нещо, което не мога да предвидя - да вземем за пример някакво заболяване. Преди години в Куба имаше холера, да вземем за пример, а ти не знаеш на какво ще попаднеш. 

Сега, да вземем за пример, ми е забавно да отида за малко и с компаньон до Северна Корея - тъй като това ще ми подсети едно остаряло детство на крайния социализъм. 

Като възпитаник и като студент колекционирах марки, както и маски. Ето, да вземем за пример, тази е взета преди години от Турция.

Винаги ме лъжат за цената, това си е част от живота. Но нямате визия по какъв начин блеснат лицата на децата, когато са съумели да ти продадат нещо - след това ще се прибере и ще каже, че е изкарало парички. Много е прелестно възприятието. Освен това има и едно остаряло вярване на античните гърци, че би трябвало да хвърлиш зад себе си, с цел да намериш пред себе си, добави още рожденикът Георги Рачев, написа blitz.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР