Работодателите остават в протестна готовност. Това обяви на пресконференция в

...
Работодателите остават в протестна готовност. Това обяви на пресконференция в
Коментари Харесай

Васил Велев: Работодателите остават в протестна готовност

Работодателите остават в протестна подготвеност. Това разгласи на конференция в националния пресклуб на Българска телеграфна агенция ръководителят на Асоциацията на индустриалния капитал в България Васил Велев след среща на работодателите с премиера и министрите на финансите и на енергетиката.

Към момента настояванията на работодателите по отношение на цената на тока за май и юни, както и в средносрочен проект и цената на природния газ, ги считаме за изпълнени и по тази причина един огромен митинг за цената на тока и природния газ не би бил състоятелен, добави Велев.

Добри Митрев – ръководител на Управителния съвет на Българската стопанска камара, заяви, че на следващия ден в 15.00 ч. представители на транспортния отрасъл ще имат среща при премиера, отдадена на проблемите в бранша и настояванията на сектора.

Национално представителните работодателски организации - Асоциацията на индустриалния капитал в България, Българската стопанска камара, Българската търговско-промишлена палата, Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България и Съюзът на стопанска самодейност, са възнамерявали народен митинг за сигурна сила на налични цени на 18 май, от 12:00 до 17:00 часа, пред Министерския съвет, оповестиха работодателите.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР