Работното пространство приютява мини голф игрище и маса за билярдПространството

...
Работното пространство приютява мини голф игрище и маса за билярдПространството
Коментари Харесай

Световен лидер отваря нов офис в София за 500 служители

Работното пространство приютява мини голф игрище и маса за билярд

Пространството на офиса на SBTech дава опция на хората да спортуват в неповторима и особено конструирана работна среда

Световният водач в създаването на програмен продукт за спортни залагания в контролирания iGaming бранш – SBTech, отваря в София новаторски офис с фокус върху спорта.

Компанията акцентира уговорката си към района, където работят над 1100 души, 750 от които в България, гласи формалното известие. В офиса ще работят към 500 души от екипа на SBTech в София.

Пространството на офиса дава опция на хората да спортуват в неповторима и особено конструирана работна среда – в него има игрище за голф, открита зона за релакс, маса за билярд, както и тематични конферентни зали, отдадени на световноизвестни спортни шампионати – Уимбълдън, Шампионска лига и НБА.

Неотдавна компанията получи премията за най-хубав програмен продукт за
залагания в действително време Best In-Play Betting Software за трета поредна година и бе избрана за „ Най-добър снабдител на спортни залози за 2018 “ на гейминг премиите за Централна и Източна Европа.

Офисът ще приюти отделите „ Връзки с клиенти “ и „ Разработване и внедряване “ на SBTech, които работят с разнородни технологии, включително ReactJS, NodeJS,.NET, Java/Scala & Apache Flink, Kafka, MongoDB, C#.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР